Pomoč

Sistem PaziToča omogoča neprijavljenim obiskovalcem zgolj ogled stanja vremena, z registracijo pa se pridobijo vse ostale funkcionalnosti.

V začetku je potrebno določiti lokacije, za katere želite prejemati obvestila. Pazitoča ne omogoča obveščanja zgolj za domačo lokacijo, ampak omogoča izbiro večih lokacij, ki jih lahko tudi časovno opredelite.

Pod zavihkom Nastavitve Moje lokacije si shranite vse lokacije, za katere želite prejemati obvestila. Izbira lokacij je preprosta; na zemljevidu si približate izbrano območje. S klikom na lokacijo se vam na zemljevidu nariše krog z radijem desetih kilometrov, ki označuje območje, znotraj katerega se bo preverjala nevarnost. Vse, kar je še potrebno storiti, je poimenovanje lokacije ter shranitev.

Nato si lahko v Nastavitve Tedenske nastavitve aktivirate ponavljanja glede na dneve v tednu ter jo časovno opredelite (npr. pon - pet 7:30-15:30). Ta nastavitev je primerna za spremljanje nevarnosti na območju delovnega mesta ali študija. Druga možna prilagoditev je dostopna v Nastavitve Datumske nastavitve. Omogoča nastavitev časovnega intervala, znotraj katerega se preverja stanje na izbrani lokaciji. Idealno je za obdobja dopusta ali službenega potovanja.

Nastavitve vaših lokacij lahko kadarkoli spremenite v Nastavitve Moje lokacije ter Nastavitve Pregled nastavitev.

In če ste vse kontaktne podatke vnesli pravilno (lahko jih preverite in popravljate v zavihku Moj profil), ste pripravljeni na uporabo sistema PaziToča. In naj vas spomnimo: Obveščeni boste le takrat, ko bo to pomembno za vas, brez nenatančnih in nepotrebnim obvestil.